Mina vänner: Peter

Dags att lägga en riktig pudding under luppen

Det är ju ganska lätt att tro efter att ha läst denna serie att alla som finns i mitt liv är som bröder för mig. Riktigt så är det inte. Jag har ett umgänge med människor som jag tycker väldigt bra om men som jag inte direkt kan säga att jag känner utan och innan, Peter är en sån.
Jag kan ju direkt säga att jag höll på att smälla av när jag såg korten på Peter första gången. Jag nästan skrek till Markus ”VEM ÄR DET?” och så förklarade du Markus att det var Peter/sälen/garfunkel.
Sedan nått år har även jag fått lära känna denna ganska vettiga människa. Det jag gillar med honom allra mest är att han är så fruktansvärt torr. Jag lovar att det var Peter som Moses använde när han klöv havet, så torr är han! och det är skitkul 🙂
Peter är arbetslös vilket på ett sätt är synd men på en annat sätt är ”kul” för det betyder att han alltid är online. Oavsett när man på dygnet går in i Vain så finns han där. Ja, när han inte är ute och paxar tjejer med Tompa förstås.
Peter är en bra lyssnare, bättre än han förstår själv, och han är fanimej känsligare än någon vill inse tror jag. Han lyssnar och man lyssnar på honom. Dessutom är han kul att snacka med för han är lite halvdjup emellanåt och såna tycker jag om. Han ger dessutom bra råd och han ser allt ganska direkt på saken vilket inte heller är fel.
Ja, Peter är en trevlig prick. Rar, snäll och skoj och framförallt torr
Puss på dig Sälen, du kommer aldrig undan :p

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mina vänner: Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *