Mina vänner: Mike

Dags att presentera killen som emellanåt får hjärtat mitt att hoppa till lite extra

OK, det är lika bra att jag erkänner det från början. Jag är kär i Mike. Faktum är att jag nog varit kär i Mike sen första gången jag såg honom. Jag kommer nog heller aldrig glömma första gången jag såg honom på riktigt. Det var i mars 2002, på stationen i Göteborg. Han stod bakom mig och ringde mig på nallen min. När jag vänder mig om så säger ungefär varenda atom i kroppen på mig ”SHIT” och nästa mening som dök upp var från Kalle Ankas på julafton och scenen i tjuren Ferdinand där matadorerna (eller va dom heter) ropar ”HONOM SKA VI HA”. Sen dess så är Mike drömkillen i mitt liv. Varje gång jag ser denna kille vill benen mina bara liksom smälta ihop. När jag kramar honom vill jag verkligen aldrig släppa taget.
Nu är saken den bara att han är straight, säger han i alla fall. Men han avgudar Bowie och Kylie Minouge och Madonna, och han tycker att Fucking Åmål är en bra film så det finns hopp om honom också 😀
Mike är min vän, en av mina bästa vänner. Många är dom nätter vi chattat och talat länge, för jag tycker om att tala med Mike. Han är först så lik Henke, de är lite halvdjupa bägge två, och det går att diskutera allt med Mike.
Mike är också en väldigt egen människa. Han skulle aldrig för sitt liv ge en komplimang för att va snäll enbart. Därför vet man att när han säger nåt gott om en eller om något man gjort så kommer det från hjärtat. Han är samtidigt lugnet självt och det är många gånger han blir trött på mig för att jag är hysterisk och då ”skäller” han på mig.
Jag tror att jag är en av dom som vet mest om Mike, och det är jag glad för. Vi kan berätta det mesta för varandra, vilket vi väl gör för det mesta också.
Därför gör det inget om jag är kär. För jag har Mike på det bästa sätt som finns, som vän. Sen brukar vi säga att vi har ett platoniskt förhållande och det nöjer jag med mig 🙂 Därför är det inte jobbigt, för han finns här i mitt liv ändå.
Många gånger har jag och Mike talat om att resa ihop. Vi drömmer båda om Paris och en dag ska jag dit med honom. Tänk att få gå med Mike på Louvren och se på allt det vackra, och sedan sitta nedanför Eiffeltornet och dricka vin. Varje gång vi planerat något har något hänt, men som sagt. Vi ska dit!
Jag är en människa med känslor, och jag tycker mycket och länge om många. Däremot finns det få jag verkligen kan säga att jag älskar. Mike är en av dom. Själv skulle Mike aldrig säga det, men han har sagt ”dito”, och det räcker för mig.
Je t’aime Mike

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mina vänner: Mike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *