Love is all around us

Dagbok 10 augusti 2004

Kära dagbok.
Idag har det varit varmt, usch. Takfläkten jag och Henke beställde har kommit. Nu ska vi bara ha tag i någon som kan sätta upp den, och med tanke på hur snabbt jag och Henke brukar agera så lär det hinna bli vinter innan det sker. Har vi tur så kommer den upp till helgen. Gud vad jag längtar!
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Orkar inte. Jag gick till affären iofs, vilket tog tid. Det känns som om hypofysen inte är riktigt som det ska. Jag blir så totalt stendöd och andfådd så fort jag anstänger mig det allra minsta, men va fan. Det går över det också, been there, done that before.
På kvällen kom i alla fall Tompa och Robban över. Vi kollade på ”Johnny English”, en riktigt dålig komedi som verkligen passar att se på i värmen. Det va skönt att ha dom här faktiskt. Det var länge sen jag träffa dom nu.
Jag satt under filmens gång och emellanåt tittade jag lite i smyg på dom bägge. Gud, vad jag älskar mina vänner. Jag är verkligen en person som många gånger har väldiga problem med att se skogen för alla träd, men där kände jag verkligen att dom är mina träd och dom är mitt liv. Dom har ställt upp så oerhört. Lyssnat, tröstat och stöttat. Ingenting har de egentligen kunnat göra men dom har gjort det i alla fall. Vet inte hur jag en dag ska kunna tacka dom. Jag har verkligen världens bästa vänner. Jag behöver inte vara nåt eller någon jag inte är, utan jag kan bara vara Walle, och det duger för dom.
Jag tror att jag ibland behöver påminna mig om att det finns massor med människor runt om mig som faktiskt finns där. Kolla bara min mamma, hon var så söt sista gången Herr X´s pappa hörde av sig. ”Ringer dom där en gång till så ger du mig numret till dom. Ingen jävel ska anklaga min son så som dom håller på. Va i helvete är det för fel på dom” Så sade hon, min mamma. Jag försäkrade henne i alla fall att jag är fullt kapabel till att försvara mig själv, men hon finns där och det är det viktigaste. Det är skönt ibland även som 32 åring att ha en mamma som ibland bara är just mamma. Sen har hon ändå lärt mig respekt, vett och ansvar. Fan vet, hon borde kanske ringa Herr X i alla fall 🙂
Nej som sagt, jag har bra vänner, och det är mycket tack vare dom alla som jag klarat mig igenom detta. För nu är saker och ting annorlunda. Nu har jag inga tumörer, nu kanske jag kan blki frisk. Nu börjar jag äntligen komma över all skit jag fått detta år. Nu står jag inför utmaningen att göra något bra. Nu kan min kvast gå för att rensa ut det gamla, och jävlar vad det kvasten ska gå varm. Det kan jag lova er.

Bookmark the permalink.

One Response to Love is all around us

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *