KD just nu

Att jag inte är någon direkt jättevän av Kristdemokraterna vet alla som känt mig i mer än 5 min.
Jag skulle kunna ägna en hel sida åt detta parti som älskar att tala om hur fint alla gamla ska få det men ”glömmer” att tala om hur vi ska betala för det.
En annan sak som väldigt många människor inom KD däremot gärna talar om är deras syn på homosexuella. Precis allt som svenska riksdagen slått igenom som gjort livet enklare för HBT personer har KD röstat emot. KD har också genom åren mycket starkt skrivit och på andra sätt uttalat något som jag gärna vill kalla för hat emot HBT personer. Det finns många citat från detta parti som gör att aldrig vill åka till Gränna. En person har sammansatt dessa på en sida. Sidan är inte ny, och verkar inte direkt uppdateras så mycket längre men det finns en del ”fina” citat där i alla fall.
Sidan hittar du HÄR!
Det är en väldans tur att KD´s ungdomsförbund fått en homosexuell ledare numer, men den killen lär få slita hårt innan han får till någon liberal syn inom det partiet.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *