Jodå, jag finns :)

Dagbok 22 augusti 2004

Var ett tag sedan nu man uppdaterade. Det har varit mycket den senaste tiden. dessutom för ovanlighetens skull något bra så man ska verkligen inte klaga 🙂
Äntligen har jag och Henke fått upp vår takfläkt i storarummet. Har väntat läääänge på sen sådan. Vi fick hjälp av Henkes styvpappa så nu sitter den där och snurrar. Luften står alltid totalt still i storarummet så den är välbehövlig där inne. Nu ska vi ha en till sängkammaren också sen.
Vidare har vi även fått ny bokhylla, eller ny är den inte. Vi fick ärva Eva-Britts gamla. Denna har både barskåp och vintrinskåp och är skitsnygg. Så nu är Walle lycklig 🙂
Har röjt som fan i lägenheten i helgen faktist. Man känner att orken kommer tillbaka allt mer vilket känns väldigt skönt.
Vidare insåg jag också när jag höll på att städa att jag inte bara städade lägenheten, jag städade också bort de sista resterna av Herr X.
Hela denna lägenhet har så mycket minnen efter X. Sängen han sov i, soffan han satt i, sättet han alltid satt ihopkurad i badkaret, platsen där han alltid satt och drack sin kakao och åt sina mackor på morgonen om inte jag koka gröt eller nåt sånt till honom. Ja det finns som sagt massor med såna minnen och jag vill att dom ska försvinna. Jag vill ha tillbaka mitt liv igen, mina nya minnen, minnen från tiden innan X och minnen som jag kan le åt. Minnena av X är inget annat än skit, piss och mörker.
Allt mer den senaste tiden har jag känt någon ny form av känsla. Det är ingen arg känsla, ingen sorglig, ingen glad eller hysterisk utan det är en likgiltighet blandad med hat. Låter kanske konstigt och jag kan inte själv förklara det men det är så jag känner. Även om tillfällena då X är i mina tankar blir allt mer sällan så finns orden där. Allt som sagts, främst för honom men också från hans föräldrar. Samtidigt kommer också den ilska som jag vet att jag så förbannat väl har rätt att känna över mig då. Hur kan man? Hur kan man fullständigt vräka ur sig alla dessa lögner, anklagelser och skit? Hur kan en vuxen man i 60-års åldern säga orden ”Du ska ju bland annat med ditt goda minne ha manipulerat X”. Hur kan man säga sånt utan att inse att den ende som manipulerar är X och det är hans familj han driver med? För mig är det obegripligt. Lika obegripligt är det att en person som i alla fall är 20 år tror att man kan göra, säga och bete sig hur som helst och att inga konsekvenser kommer av det. Begärde jag för mycket? Var det överdrivet att vilja träffa personen i fråga efter ett 2 årigt förhållande och i alla fall få ett avslut. Enligt X och hans 2 föräldrar var det vädligt överdrivet.
När jag en dag ser tillbaka på allt detta och läser min dagbok så kommer jag känna av den berg och dalbana jag gått igenom detta år. För det har varit en berg och dalbana, och det jag ångrar idag är främst två saker.
Jag skulle gjort en förtalsanmälan mot X och jag skulle samtidigt lyssnat mer på mig själv. De känslor och idéer jag fick redan den 17 januari när X bröt stämmer. Oavsett om 200 olika lögndektektorer skulle visa att han talade sanning så VET jag att X ljuger idag när han säger att han mår bra till sin omgivning, och jag kommer kunna lägga allt detta bakom mig. X har allt framför sig. Om han tror att han kan glömma, knulla eller tvinga bort sina minnen så kommer han bedra sig väldigt.
Jaja, det kommer ett inlägg till om herr X. Detta inlägg kommer bli väldigt annorlunda från de andra jag skriver på denna sajt. Den som lever får se. Anledningen till att jag väntar är att jag vill att tiden ska bli rätt, vilket den kommer bli alleles snart.
Annars har som sagt denna helg mest gått ut på att städa och dona. Jag hann förlora i Poker mot Isak, Knopp, Robster, Henke, Tompa ochJimmy också. Ett kul skitspel kan man kalla poker för 🙂
I morgon är det jobb igen, nu har jag en sån där jobbig vecka framför mig men det ska nog gå bra.
Som sagt, jag blir allt piggare. Jippiiieee 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *