Dålig dag

Dagbok 11 augusti 2004

Idag har det varit jobbigt, riktigt jobbigt. Sov i 12 timmar i sträck, vilket inte är normalt för mig. Vaknade sedan och kände mig helt död. Somnade om och sov till 4 på eftermiddagen.
Har varit helt slut hela dagen. Jesus vad jag längtar tills att detta är över. Att man börjar bli pigg igen. Jag och Tompa snacka om att börja simma ihop. Jag lär väl orka 2 meter sen drunknar jag väl, så känns det nu i alla fall.
Samtidigt har jag så fruktansvärt tråkigt, jag orkar ju inte göra nåt och jag orkar egentligen inte ha folk omkring mig heller när jag är sån här. Har suttit idag och inte gjort något allt. Plågade mig igenom Mission impossible 1 vilket jag innan haft glädjen att aldrig sett klart. Nu har jag det och jag känner mig inte direkt lyckligare än vad jag gjorde innan. Shit sicken skitfilm.
Orkar inte skriva så mycket mer idag. Ska lägga mig framför soffan igen. I morgon kommer i alla fall Pontus hit och ”ser till att jag ska bli piggare för en liten stund”. Undras va han menar :p

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *