Det kom ett mail…

Jag fick ett skojigt mail…

Jag får ganska mycket feedback på min sajt genom mail, detta är självklart jätteskoj. Häromdagen fick jag ett mail som jag faktiskt skrattade hela dagen åt.
Det var en läsare, en manlig sådan, som tyckte att min sida rasat väldigt de senaste 2 månaderna. Anledningen var att jag inte var deppig längre. Ja det är sant. Killen skrev faktiskt så.
Så jag vill med detta inlägg be om ursäkt att jag mår bättre. Jag ska fundera på hur jag ska göra för att må skit igen. Jag har vissa planer på att kanske ringa Herr X och fråga om vi inte kan bli ihop igen. Det räcker ju med en vecka eller nåt :p Jag gör ALLT för min sajt.
Folk är fan inte riktiga 😀

Bookmark the permalink.

One Response to Det kom ett mail…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *