Dag av lugn

Dagbok 16 augusti 2004

En mycket lugn och skön dag faktiskt. Börjar så sakteliga känna mig lite piggare. Har fått behålla all mat nu på över 24 timmar, vilket man tackar för. Försöker äta sånt som är snällt på alla sätt mot magen, vilket verkar ha gett resultat.
Har inte gjort många knop idag, sett på film och tagit det lugnt bara.
Pontus, eller Ponte som jag börjat kalla honom, va här på fika. Vi satt bara och tjöta och tog det lugnt. Han är så go den killen. Sen åkte han tillbaka till Helsingborg men han kommer tillbaka till Götet på fredag igen.
På kvällen såg jag och Henke två filmer, Smekmånaden och Hellboy, bägge va lika kassa men det är skönt att bara ligga och dega ibland.
En vän ringde idag, spelar ingen roll vilken, och frågade varför jag inte hörde av mig mer. Jag svara ”Tja, jag har haft cancer, hur har du haft det?” och sen lade jag på. Har insett att jag ska börja rensa lite bland dom jag har i mitt liv. Inga mer svin som Herr X ska någonsin få chansen att förpesta mitt liv igen.
Har faktiskt idag för första gången på mycket länge haft den där känslan av ren ilska gentemot X, och det är faktiskt skönt att känna det ibland. Det ÄR skönt att hata, i alla fall när man inte gör det hela tiden.
Undras egentligen om Herr X någonsin tänker på mig, och undrar hur han gör det då. Eller nä, han skiter i vilket. Något hjärta har han inte.
I morgon är det jobba igen, höstens första ATP är det dags för också. Lär väl iofs inte bli så farligt, förhoppningsvis har inte alla hunnit bli gnälliga redan.
Godnatt Moder Jord, och tack för regnet som kom idag! Puss på dig

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *