Borgarna tar över…

4 partier odlar tall och har kul

Idag har de 4 borgeliga partierna träffats och samtalat inför valet 2006. Då ska man nämligen vinna säger dom. Dom visade upp sig glada och förväntansfulla och de var sådana söta vänner så ögonen nästan tårades på mig.
Det som mest förvånar mig är två saker. Den ene är att Maud i Centern snart låter mer blå än vad Gösta Boman någonsin lyckades med. Den andra saken är att jag alltid kommer förvånas över att Folkpartiet ens kan tänka sig samarbeta med ett parti som KD. Folkpartiet var det parti vars ledare vägrade sitta i samma studio som Ny Demokratis ledare. Anledningen var partiets syn på invandrare och andra som ”inte passade in”.
KD är ju samma skit, fast de ”skyller” på Gud i stället
Gud har inget i riksdagen att göra och det är sorgligt att liberala Folkpartiet, ett parti som jag inte delar så mycket med men samtidigt beundrar för deras kamp för ökad tollerans, sänker sig till vilket nivå som helst för att komma in i regeringen.

Bookmark the permalink.

One Response to Borgarna tar över…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *