Walentine rasar mot Aftonbladet

Fy sjutton! Nu blir jag förbannad

Jag börjar med att be alla läsa detta.
Det handlar ju som du ser om Lasse Berghagen (jag vet att många nu tänker VA! SKRIVER DOM OM HONOM VA OVANLIGT) men så är det i alla fall.
I denna ”artikel” kan man läsa att Lasse nu ska ge ut en diktsamling med dom dikter han levererat på skansen genom året. Tur det, jag visste att det var något jag saknade.
Fast det var inte diktsamlingen jag reagerade på utan det var stycken om vad Lasse sagt om Lundin. Lasse hade ju enligt AB i förrgår tyckt att Lundin fjanta sig för mycket. Nu skriver samma tidning:
Men glädjen över den nya boken har förmörkats av uppgiften i Aftonbladet om att Lasse Berghagen attackerar efterträdaren Anders Lundin och påståendet att han ”fånar” sig.
– Jag känner en sorg, säger Lasse

Lite längre ner läser man:
– Jag fick förklara och jag fick genast ett underbart svar från båda: ”Vi känner dig så väl så vi vet.”
Lasse Berghagen är ändå van vid hetluften.
– Säger jag kvack så blir det attack eller något. Man har tagit orden ifrån mig.

När jag läer sånt här vill jag skrika ”AAAHHH” rakt ut.
Det var ju för helvete Aftonbladet som skrev om det. Hur i alla vildvittrors namn kan sen samma tidning få till det som att ”Vi är dumma men det är här han får prata ut”.
Nej, kan ingen få den där jävla chefredaktören på AB att sluta. Det finns väl andra jobb åt honom. Är inte jobbet som kvacksalvare på plattan ledigt?
Usch och fy. Jag lämnar härmed ett löfte, jag kommer aldrig mer så länge jag lever köpa AB eller något som kommer från detta bollibompaföretag.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Walentine rasar mot Aftonbladet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *