trubbel med listan

Det har visat sig att det finns/fanns personer som ansåg sig ha kul och skrev under med andras namn på protestlistan. Efter kontroll fick jag ta bort 12 namn som alla kom från samma IP nummer och som omöjligt kunde vara skrivna med namnets rätta bärares vetskap. Jag har mina misstankar om att en ”kompis” ligger bakom detta fantastiskt roliga spratt :rolleyes: Jag har i alla fall anmält Ipnumret till bolaget (Bostream) så får vi se vad som händer…
En protestlista där felaktiga namn står gör ingen nytta så därför rök dom. Tanken är att det ska vara seriöst.
Jag har därför gjort så att jag lagt de namn som kommit in på hög och sparat dom i en fil. Dessa kommer sedan läggas till när listan är klar för att skickas. Det är också en praktisk anledning till detta då man slipper ladda en sida i en timme innan allt är klart (lite småsegt webhotell beror det på)
Jag kommer innan allt är klart åter att publicera alla namn som kommit in. Jag vill också be dig som ser ditt namn här och som vet att du inte skrivit på att du hör av dig, så stryks du. Fast heter du Per Svensson kan det ju vara någon annan 🙂 Det var tyvär inte fallet med en del av dom namn som jag fick stryka.
Vill också påpeka om det undgått någon att om man skriver något på denna sajt så loggas IP numret, och jag kan försäkra er om att jag anmäler allt missbruk till abuse.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *