Slöhet , Wallander och så en oerhört rolig överaskning

Dagbok 8 juli 2004

Kära dagbok.
Det händer inte speciellt mycket just nu. Orkar ingenting, men fan jag är värd att ta det lugnt bara. Har idag varit och prövat ut blyblocken för strålningen så snart kört det väl igång igen…
Sitter mest framför TV´n. Har roat mig med att se igenom alla filmer om Wallander. Egentligen tycker jag inte att dom är så värst bra men samtidigt är det lite småmysigt med svenska deckare.
Annars går väl allt sin stilla gång eller nåt. Jag funderar självklart fortfarande en del men samtidigt har nog min hjärna denna vecka tagit lite semester.
Jag börjar samtidigt få en helhet i allt som skett och det känns underbart.
Sen en helt annan sak som jag inte berättat men som skedde i lördags…
I lördags när jag vaknat kollade jag som vanligt min mail och jag hade då fått ett mail som inleddes med orden ”Bäste Walentine”
Brevet var från en mamma som hade en son på 15 år. Några dagar innan hade denna son kommit till henne och hennes man och sagt att han ville prata. Han hade då berättat för dom att han var homosexuell och att han vetat detta ett tag.
Familjen hade sedan suttit och pratat och stöttat varandra på bästa sätt. Bland annat hade han berättat att han suttit mycket på Internet och talat med andra homosexuella och liknande. Han hade också berättat att han mått väldigt dåligt av allt i perioder.
Sen hade han också sagt att han hittat en sajt som hette ”Walentines värld” Den hade visst handlat om en homosexuell som bland annat skrev dagbok. 15 åringen hade suttit och läst igenom sajten och hade av någon anledning fått klart för sig hur man inte ska bete sig. Han hade till och med sagt att ”Jag ville inte bete mig som den där X”
Mamman hade också besökt min sajt och läst och hon skrev i sitt mail att hon tyckte det var underbart att jag skrev så öppet och ärligt, och hon ville bara skicka en lyckönskning och några ord om att det jag skriver om är bra och nyttigt och kanske kan hjälpa andra.
Jag blev så fruktansvärt glad för detta mail. Jag har emellanåt funderat på om jag ska fortsätta skriva så här och mail som det jag fick gör att jag inser att jag faktiskt kanska ska fortsätta skriva.
Sen är jag glad för denna 15 åriga killes skull. Om just DU läser detta så önskar jag dig lycka till av hela mitt hjärta. Du har ett spännande liv framför dig och även om jag vet att det ibland kommer bli tufft att leva som homosexuell så har du i och med att du nu sagt det till dina föräldrar tagit ett enormt stort steg, du är inte längre ensam, och du verkar ha enormt bra föräldrar!
Så välkommen ut ur garderoben och den enda jag mer kan säga är…
AND STAY OUT! 🙂

Bookmark the permalink.

3 Responses to Slöhet , Wallander och så en oerhört rolig överaskning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *