Salmonella, skit och Carina (i den ordningen)

Dagbok 4 juli 2004

Midsommarafton åt jag och en massa vänner en massa god mat. Alla utom en har blivit skitdåliga i salmonellaliknande symptom. Vad det beror på vet jag inte men det var inte tjocktarmsinflammation i alla fall som jag fått. Vill här också poängtera att jag inte brukar förgifta folk som kommer hit och äter.
Det enda jag kan säga är att jag nu kan alla vrår och skymslen på min toalett. Bland annat har jag bestämt mig för att måla om taket för det ser inte klokt ut insåg jag.
Sen funderar jag på om inte lite mönster på kaklet vore fint faktiskt.
Det är sånt man funderar på när man sitter på en toalett. Vidare kan jag också rekomendera Håkan Nesser som författare. Spännande kriminalromaner faktiskt.
Men i morgon får jag ringa infektion igen. Inte för att dom kan göra nåt speciellt då jag ju är allergisk mot ungefär alla mediciner som finns men en signal kan man ju alltid slå. För det börjar bli lessamt nu när denna magvärk går in på sin andra vecka.
Annars har helgen bestått av Carina som gjorde en bejublat besök igen. Sicken tös, och varför är jag gay 🙁
Men sen kan gaypojkar ha kul med flickor i alla fall. Det blir bara mindre komplicerat efteråt 😀 och komplicerade saker är nåt jag försöker undvika just nu.
Carina är i alla fall ett av detta års ljusglimtar.
Detta inlägg blir lite ryckigt men det kan också bero på att jag fick springa på toa i tre omgångar under tiden det skrevs.
Skriver mer i morron kära dagbok.
P.s Se för sjutton till att joina mitt forum nu! D.s 🙂
P.s.s Känner att jag vill krama hela världen idag. Mår bra faktiskt. Kanske har jag skitit ur ångesten, eller nej. Den kommer tillbaka, men skit i det nu 😀 D.s.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *