Är det över????

Dagbok 23 juli 2004

Om vi börjar med den stora nyheten då…
Min läkare har ringt, hon brukar inte ringa när alla provsvar är bra men denna gång gjorde hon det. För saken är den att mina blodvärden är bättre än dom varit på 5 år. Allt har gått upp som det ska och det som ska ner har gått ner! Syrehalt, HB, blodceller etc etc etc är mycket bättre. Kan detta vara början till slutet på denna lilla epok av cancer och annat? Ja, jag vågar inte hoppas för mycket men ändå. Det är svårt att låta bli. Jag ska erkänna att när jag hade lagt på luren så blev min första tanke ”Va fan ska jag nu göra då om jag inte är sjuk”. Då har man nog varit sjuk för länge om man tänker så 🙂
Som sagt, jag vill och vågar inte hoppas för mycket men ändå är det svårt att låta bli. Sen börjar ju strålningen på måndag/tisdag. Det kommer bli tufft. Jag hoppas innerligt nu att det går att kombinera allt så jag kan åka till Pride i år. Det vore så roligt, och det vore inte helt fel att umgås med människor som vågar stå för vad dom är ett par dar. Att det sedan sker i Stockholm är ju tyvärr inte något man kan göra år saken. Göteborg borde ordna sin egen Pride, fylld med en massa goa gubbar :p
Gick igenom datorn idag. Jag har så helvetes mycket skit. När laddar man egentligen ner allt??? Jag börjar fundera på om det är någon som smyger in på nätterna och enbart laddar ner en massa strunt.
När jag satt där och rensa filer hittade jag en massa jinglar vi gjorde till ”Nattsudd Online”. Bland annat hitta jag en där X talar. Vet inte varför men jag blev så sorgsen när jag hörde hans röst, jag till och med sakna honom då. Han hade sån fin röst X, äh hela han va fin föresten.
Om jag bara kunde begripa vad som hänt, jag kan verkligen inte släppa att han fått folk att tro att jag utnyttjat honom sexuellt. Det är ju för fan sjukt. Där gick allt över gränsen.
Nåja, nu ska jag inte deppa. Jag lever och jag KANSKE är på väg att bli bättre. Sånt är det som räknas, just nu i alla fall

Bookmark the permalink.

4 Responses to Är det över????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *