Pandavision

Dagbok 25 juli 2004

Idag blev det ett besök på Liseberg.
Jag är kontaktperson åt en man i 60-års åldern. Jag har inte träffat honom så mycket det senaste tiden men idag var det i alla fall bestämt att vi skulle hitta på något.
Först ville han se Day After tomorrow, men jag kände att om jag tvingas se den skiten en tredje gång så tar jag livet av mig direkt, så vi gjorde en deal och gick till Liseberg. Detta ställe älskar jag och han lika mycket så det var en bra deal för oss båda.
Pontus var med också vilket va kul. När jag var ihop med X så var det alltid så trevligt för X och min kontaktperson kom så bra överens. X hade helt underbart bra hand om honom. Denna man är nämligen ganska psykiskt sjuk, manodepp och samtidigt lite annat smått och gott så när han är inne i sina perioder är han ganska krävande, men X hade ett underbart tålamod. Därför är det så synd för sen i januari frågar alltid farbrorn efter X och saknar honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om allt så jag har sagt att X är utomlands och att jag inte ver när och om han kommer hem.
Nåväl, pontus och han kom också bra ihop vilket va kul.
På liseberg besökte vi Maxxima och såg på ”Pandavision” och det var absolut det häftagaste jag sett i 3D någonsin. Ska du besöka Liseberg så missa INTE detta.
Efter Maxxima blev det som vanligt Café och Ronnie Hartley. Denna man är fan otrolig. I 47 år! har han arbetat på Liseberg och det är riktigt gulligt att se alla gamla tanter sucka lite djupt när dom ser honom. Idag regna det som fan men det gjorde inget. Kaffet smakade bra ihop med Jazz, Strauss och New York New York.
Efter det var det lotter som gällde. Min kontaktperson vann stjärnvinsten på filmhjulet och fick med sig Gudfadern hem. Nu ska han bara ordna en DVD-spelare också. Vägen hem tog vi med en gammal spårvagn från Ringlinjen. Vi fick åka med en gammal vagn som tidigare gått i Gävle (Jag visste inte ens att de haft spårvagn)
En riktigt bra dag 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *