Mat och hat

Dagbok 16 juli 2004

En lång dag är till ända. Middagen på jobbet blev en succé men ack så jobbigt det var. Som tur är så var i ett mycket bra gäng som jobbade idag så allt flöt på som det skulle. Det är nästan så man fasar för att ordinarie personal ska komma tillbaka. De man jobbar med nu är verkligen underbara.
Nu är middagen avklarad och det känns skönt. Nu får det bli höstmiddag nästa gång.
Det hände en sak på jobbet idag. Jag jobbade med Henke och Thoiny ikväll, och jag satt och rökte och berättade vad som skett i söndags och under tiden vi snackade så kände jag hur hatet bara växte fram i mig. Jesus va förbannad jag är på mig själv. & månader jag har deppat över svinet, varför i helvete har jag gjort det???
Det som framförallt gör mig ännu mer förbannad är att jag kunde gjort så mycket bättre än det jag ägnat min tid åt, att deppa.
Två saker vet jag just nu. Den ene är att X fortfarande inte, i alla fall inte från sin egen IP, kollat min sajt om något är ändrat. Sista gången han besökte sajten (som förövrigt var den andra gången någonsin från sin egen dator, och säkert från någon annan också) var klockan 21:27 i söndags. Efter det har han inte brytt sig, men han fick sin pappa att göra det, och så är det JAG som ska vara den manipulerande i denna cirkus???
Den andra saken är att jag fick bekräftat är att han till vissa där uppe ska ha sagt att jag mer eller mindre ska ha manipulerat honom och styrt honom till sexuella aktiviteter med mig. Vad eller hur han än sagt till sin pappa så var det så hans pappa sade. Att manipulera någon är för mig att styra någon att göra saker man själv tjänar på bland annat, oavsett vad motparten vill eller inte vill.
Alltså ska jag mer eller mindre ha utnyttjat X sexuellt.
Kan man anmäla sig själv för polisen? Det vore fanimej det enda rätta att göra, så får den snälle och oskyldige X se vad som händer när man snackar en jävla massa skit. Han som är så uppenbart livrädd för att detta ska komma ut, han borde kanske tänka på att han slänger förbannat stora stenar i sitt lilla glashus.
Shit, jag hoppas att detta hat går över. Jag har sett döda igelkottar på vägarna runt Backa som förtjänar mer uppmärksamhet än vad han gör av mig, och Hat är också en känsla, en stark sådan. Men som jag sagt, fördelen är väl att jag inte behöver hämnas. Det slår alltid tillbaka, alltid. Den dagen det gör det ska jag stå brevid och garva bara. Min hämnd blir kanske bäst av att jag inte gör nåt. För jag skulle ändå aldrig kunna orsaka något så stort som Xs beteende kommer slå mot honom själv.
Inser att det låter som om jag är ”tillbaka”. Så är det inte. Jag mår faktiskt bra, men ibland poppar det upp liksom. Fördelen är väl att det snabbt går tillbaka. Depp har jag faktiskt inte känt mig på länge utan snarare tvärtom. Jag har börjat njuta av livet igen, vilket det var förbannat längesen jag gjorde.
På söndag kommer Pontus hit och ska sova över. Det ska bli mumsigt 🙂
Det var längesen jag träffa lille Pontus nu. Har funderat mycket på hur saker skulle sett om jag och han fått vår chans i mars 2002. Kanske skulle vi blivit ihop, kanske skulle vi gjort slut, kanske skulle vi fortfarande varit tillsammans. En sak är i alla fall klar, det hade inte slutat som ett annat förhållande jag känner till 🙁
För helvete, jag har jobbat med människor i hela mitt liv. Jag talar ständigt med homo och bisexuell killar och tjejer om hur det är och allt sånt. Jag VARNADE X vintern 2001/2002 för att han skulle akta sig på ett sätt för gayvärlden för där är en osäker tonåring ”poppis”. Nu blir man anklagad för att ha utnttjat honom, och folk undrar varför man är hatisk *skrattar uppgivet*
Föresten…
Jag och några har kommit på ett nytt skämt som ingen begriper.
Det går ut på att man ska säga nåt om heterosexuellt sex och då ska jag säga nåt om gaysex. Sen ska jag säga, ”ja och X ville ju att man skulle komma i honom”. Då ska kompisen säga ”Ja men han va ju straight fattar du väl”.
Humor kan vara mycket 😀

Bookmark the permalink.

One Response to Mat och hat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *