Man söker Man

En kontaktannons

Ensam? Här finns ditt val!
Jag själv är en 32 årig man som som vill vidga mitt liv. Manipulering och styrning är inget som är främmande. Jag har ett oerhört bra minne vilket kan komma oss till glädje när jag sedan ska manipulera dig. En stort plus i sammanhanget är om du helt klarar av att spela med i denna lek.
Du som söker ska vara ung och oerfaren. Du ska gärna tveka inför din läggning och framför allt ska du vara lätt att styra och manipulera. Plus är också om du är en notorisk lögnare och mytoman.
Tillsammans kan vi få ett riktigt skönt helvete tillsammans.
Mina intressen är förutom de redan nämnda också film. Mina två favoritfilmer är Falling Down och Salo.
Svar skickas till:
”Manipulering ja tack”
😉

Bookmark the permalink.

4 Responses to Man söker Man

 1. dev says:

  Hallå där! Sluta ta bort mina kommentarer!
  Lägger till en smiley så att det här inlägget blir kvar iaf: 😀

 2. Chadie says:

  Du kanske bara söker en tillfällig bekantskap. Men den ”rätte” dyker inte upp via kontaktannonser. I am sure. Han kommer när du går runt hörnet eller går in i brödbutiken. Så brukade en vän säga till mig för många herrans år sedan när jag ville hitta någon partner.
  Det värsta är ju att idag finns det knappt några brödbutiker:)

 3. tompa says:

  hej jag är villig och kåt…

 4. Halland says:

  Jag är villigare och kåtare och du kan få möta mig i en brödbutik…. mmmmmm bröhn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *