Man söker Man

En kontaktannons

Ensam? Här finns ditt val!
Jag själv är en 32 årig man som som vill vidga mitt liv. Manipulering och styrning är inget som är främmande. Jag har ett oerhört bra minne vilket kan komma oss till glädje när jag sedan ska manipulera dig. En stort plus i sammanhanget är om du helt klarar av att spela med i denna lek.
Du som söker ska vara ung och oerfaren. Du ska gärna tveka inför din läggning och framför allt ska du vara lätt att styra och manipulera. Plus är också om du är en notorisk lögnare och mytoman.
Tillsammans kan vi få ett riktigt skönt helvete tillsammans.
Mina intressen är förutom de redan nämnda också film. Mina två favoritfilmer är Falling Down och Salo.
Svar skickas till:
”Manipulering ja tack”
😉

Bookmark the permalink.

4 Responses to Man söker Man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *