Lasse, funderingar och skäll

Dagbok 19 juli 2004

Lasse va här idag, har inte sett honom på evigheter. Det är så jävla trist att han ska bo så långt uppe i fjollträsk. Han hade passat mycket bättre här nere i Göteborg.
Det var i alla fall så kul att få träffa honom igen, även om det ”bara” blev över en dag.
När Lasse hade åkt lagade jag middag till mig och Henke. Han var bakis idag men som vanligt erkänner han inte det utan han är bara trött. Å andra sidan är det skönt med en som inte skryter om sin baksmälla, sånt blir bara löjligt.
När kvällen sedan dök upp kom också tvivlet in. Detta förbannade tvivel som alltid slår emot mig. Xs pappa hade rätt i en sak, att jag kunde manipulera. Att det sedan är jag själv jag manipulerar är synd att han inte fatta. En sak är klar i alla fall, X visste vilka spikar han skulle slå på. Den saken är klar. Han slog där det gjorde ondast.
Torbjörn först och sedan Eli pratade vett mig mig ikväll. Eli nästan skällde på mig för att jag är så förbannat dåligt på att lita på mig själv och det jag känner. Att jag ständigt väljer sanningen som slår mot mig hårdast, oavsett om det är sanning eller inte. Jag får se till att lära mig det tror jag. Samtidigt behöver jag ta reda på varför jag hamnar tillbaka på denna ruta, självplågarrutan. Eli har i alla fall extremt rätt, han liksom alla andra som säger det dom säger till mig.
Avslutade dagen med att prata lite med Joel. Honom är det på tiden att man träffar snart tycker jag. Får se till att det kommer ske.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *