Försova sig är dumt

Dagbok 13 juni

Finns det något värre än att försova sig?
Jag tror ärligt inte det. Att vakna och sen stressa som en dåre för att behöva komma i tid till ett ställe man ändå kommer för sent till. Detta skedde idag när jag vakna för sent till doktorn. Usch, sen tar det timmar innan man kommer i form igen.
Jaja, dagen blev i alla fall OK sen ändå. Talade med Sanna lite, hon har kommit hem från BB med sin lilla Alexander nu. Är så glad för hennes skull. Jag ”hatar” när folk ska ha bebis, jag blir antagligen mer orolig för dom än vad dom själva blir. Ibland är man bara så fjollig 🙂
Dagen på jobbet ägnades sedan åt matlagning. PÅ fredag ska vi ha sommarmiddag för de gamla. 32 personer ska få följande meny:
Förrätt:
Skaldjurtallrik som ska innehålla lite räkor, kräftor, rom och lite annat ”bôs” som man kan hitta här i Göteborg
Varmrätt:
Filégryta med ris och tomatsallad alla Walle (asgott!)
Efterrätt:
Hemmalagad äppelpaj med hemmalagad vaniljsås
Till detta serveras det som de boende vill ha, och dom som vill ha snapps till maten får även det. Tror jag ska greja fram lite likör också.
Självklart är det jag som ska gegga ihop allt, vilket jag iofs tycker är skitkul fast det ställer en del krav på en. En del är diabetiker, andra är glutenallergiker, och sen har vi dom som ska ha passerad kost, men allt går med kraft och vaselin som bögen sa 😀
Idag stekte jag upp all filé och gjorde även alla pajer, både med och utan socker i. Så nu kan jag på fredag lugnt värma upp allt och bara röra ihop grytan. Det är Sandra och jag som håller i allt så det ska bli kul. Älskar att jobba med Sandra, tiden flyger iväg. Det ska bli kul detta och jag lovar att ta kort på allt 😛
Annars känns jobbet mörkt just nu. Vill ha mer betalt! Fan fnask utan ”kunder” tjänar bättre. Jag är 32 och har 10500 INNAN skatt på en 75% tjänst. Det är fanimej sanslöst.
På kvällen kom Robban och Tompa upp. Vi försökte sätta in en ny fläkt till mitt grafikkort men den passa inte. Det sitter nån skit i vägen. Så om någon vet hur man får epoxylim att släppa taget så säg gärna till.
Hade också en långt samtal med Markus idag om dittan och datten, kändes skönt faktiskt. Det var längesen vi hade ett sånt, jag och lillebror. Känns att man varit så upptagen med annat den sista tiden.
Nu ska man bara avklara sista omgång strålning och allt, sen är det fritt fram igen. Har förövrigt gått ner 6 kilo nu, snart ska allt va borta. Jävlar va het jag kommer bli 😀
Livet känns allt lite enklare. Att det kan vara en sådan befrielse och inse att man faktiskt föraktar någon. Jag trodde att det skulle vara jobbigt. Ibland kan även den bittra sanningen vara bättre än förtvivlan utan svar.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Försova sig är dumt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *