En hyllning till Martin Rolinski

gallerybanner01.jpg

ok, jag erkänner…
JAG ÄR KÄR!
Jag är inte typen som följer dokusåpor så därför missade jag helt att Martin var med i Popstars.
Det var inte förrän min sambo Henrick kom hem med singeln ”Living in a fantasy” med gruppen Bodies without organs som jag såg honom. Där på omslaget. I mitten stod och och han liksom bara ropade ut
”WALLE JAG VILL HA DIG OCH INGEN ANNAN”
bwo2.jpg
Efter första singeln är jag övertygad om att BWO kommer bli bland det bästa Alexander Bard gjort. Jag tröttnar aldrig på låten och stackars mina grannar när hela CD´n släpps, vilket ska ska tidigt i höst. Bard ÄR en av de bästa musiker Sverige har, inget snack om den saken.
Strunt samma, det är Martin jag vill ha. Vilken pudding!
Född 82 och kommer från Göteborg, kan det bli bättre? IOFS har han flickvän men skit samma. Jag kan nog förvirra honom med mitt magiska trollspö 😛
När jag ser videon så skakar jag när Martin sjunger för mig, för det är enbart för mig han sjunger.
bwo.jpg
Kära Alexander Bard, jag vet inte hur jag ska tacka dig men TACK! Se nu till att en av era videos visar en Martin i extremt tajta brallor, eller föresten. Han kan väl sjunga naken, sittandes på en strand i solnedgång med olja över hela sig och vattendroppar som sakta rinner ner för hans kropp…
Shit, jag blir galen!!!!! Fan va snygg han är…
clipbig10.jpg
clipbig17.jpg
gallerybanner02.jpg
För er som inte sett videon så kan ni göra det genom att följa denna LÄNK

Bookmark the permalink.

7 Responses to En hyllning till Martin Rolinski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *