En dag fylld av "Frankly my dear, I don´t give a damn"

Dagbok 21 juli 2004

Jaja, ännu en dag till ända och egentligen har jag verkligen massor att skriva, men jag kan inte. Inte än 🙂
En sak hände inatt som fick mig att garva som fan. Jag och Mike lekte dektektiver och en sak är klar, släng dig i väggen Martin Beck 🙂
Men som i alla svårlösta fall kan jag inte avslöja nåt än, men det kommer.
På jobbet idag jobbade jag med Terese och Louis. Aldrig har det snackats så mycket sex på detta jobb, men bara när inte de boende hör det. Fast de klarar det nog. Om du tror att ”mina” boende sitter och läser bibeln så tror du fel. Här är en historia som en gubbe på 93 drog för tanterna idag…
”Hör du Elsa, varför saknar du din man så mycket?”
”Jo han tryckte på änna gött”
Roligt? Nej inte direkt, men tanterna garva som fan. Fräckisar är roliga 😛
Annars har det varit en lugn dag. Med tanke på att mitt lilla projekt med novell dog ut i brist på normala nerver så funderar jag istället på att ta varje person jag står nära i mitt liv, eller som står nära mig och skriva lite om dom.
Ja menar, nu har ju denna sajt i 6 månader handlat om Herr X väldigt mycket, det finns ju andra. Dessa har jag dessutom inte utnyttjat sexuellt *rolleyes*
Känner att jag vill ha nån just nu. Kanske ska man verkligen sätta upp en riktig kontaktannons. Eller kanske finns det nån som läser detta som kan ställa upp?
Finns det någon som vill bli sexuellt utnyttjad av Walentine? Allt kommer gå ut på att du kan de första månaderna ligga som en lam i sängen och bli tillfredställd. Min lille soldat kommer inte ens vara framme. Jag har som ni märker ett väldigt eget sätt att utnyttja folk på sexuellt.
Fan när jag tänker efter, är inte det Herr X sagt straffbart? Hmm, va heter det…. Förtal ja. Värt att kolla upp

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *