Dags för Bzzzzz

Dagbok 26 juli 2004

Ja ja, då var det dags då. Idag ska man åka till sjukhuset och få sin första dos strålning. Kan väl inte säga att jag är så speciellt nervös men visst känns det i alla fall lite i magen. Det är ju inget normalt man ska göra. När man ligger där med de där jättelika Star Trek maskinerna så känner man sig ganska liten, för att inte säga väldigt liten.
Vet inte riktigt hur länge det kommer hålla på denna gång, eller hur mycket jag ska få i mig. Det jag vet är att jag kommer märka det. Illamående och trötthet går hand i hand, men jag ska fan klara detta med. Det är ju inte första gången jag är med om detta, det jag ber om är att det ska vara den sista. Pontus den snällningen har lovat att komma och hämta mig sen. Han stannar i Göteborg en extra dag för min skull. Just resan hem efteråt kan va jobbig när man ska åka kollektivt för man vet inte riktigt när illamåendet sätter igång.
Så tänk på mig alla idag, jag behöver det!
*kram* på er

Bookmark the permalink.

5 Responses to Dags för Bzzzzz

 1. Trueto says:

  Tänker på dig!

 2. Angela says:

  Tänker på dig så det knakar…ifall du undrar väd det är som väsnas 🙂 Lycka till!

 3. daniel says:

  Tänker på dig, hoppas det går bra trots de hotfulla maskinerna! 🙂

 4. Anonym says:

  Gott, då kan du dra ner på elräkningen nu då eftersom du inte behöver tända några lampor på ett tag 😉

 5. Jontas says:

  Jag tänkte på dig eftersom jag befann mig i huset upptill (besökte jobbet).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *