Väntan på svar..

Dagbok 9 juni 2004

Min läkare ringde idag, svaren kommer inte förrän nästa vecka men det gör inget. Jag är bara hysteriskt nervös för vad provsvaren ska visa så jag väntar gärna en vecka till.
Annars har dagen varit ”ok”. Man jobbar och försöker stå ut liksom, det är inte så mycket mer att göra.
Kände idag ett sting av ilska igen också, vilket inte alls kändes dumt. Började skratta åt hela min situation och framförallt de delar av den situationen som andra sett till att jag hamnat i. Kom då att tänka på en mening som jag redan då skratta åt, en mening som X sade i januari i år ”om du ger igen har du ju visat att du inte bryr dig om mig” *garvar*
På kvällen snacka jag lite med frokenc och alfadude. Jag och froken får se till att rycka upp oss lite tror jag.
Min kloke vän Johan skrev en mycket bra sak till mig idag. Det fick mig att tänka till lite, men jag svarar på det när tiden är rätt. Just nu är jag alldeles för trött.
Även Chamilla ringde, och det hon sade då får jag spara tills i morgon för det tar tid att skriva det.
Saknar Carina åsså. Fick SMS från henne vilket kändes kul. Hon har liksom blivit en del av vardagen. Hoppas hon aldrig får jobb :p
Föressten, när jag kollar min gamla dagbok ser jag att det på fredag är exakt 2 år sedan den straighte X för första gången talade om analsex.
”X frågade mig idag om jag blivit påsatt någon gång. Jag svarade Nej för det vill jag ju inte bli. Han sade då att han funderat mycket på det den senaste tiden.”
Vet ni vad, det är när jag läser sånt som jag blir förbannad på mig själv. Jag blir förbannad för att femtioelva mil text på denna hemsida handlar om att jag undrar vad som varit sant. Mina problem idag är inte Xs utan mina. Jag MÅSTE ta mig ur denna förbannade självdesktruktivitet. Hur man gör det vet jag inte, men för fan…
Jag har haft cancer oftare än jag onanerat snart. Jag ska nog fan klara det också.
Gonatt, och inatt kommer jag kunna sova. jag kommer kunna sova för att jag just nu i skrivande stund verkligen känner att jag kommer kunna lämna detta bakom mig, medan X har ALLT sitt framför sig. Elakt kanske och tänka så men vet ni vad, jag är fan värd att få vara lite elak emellanåt.
Puss på er.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *