Trötter

Dagbok 3 juni 2004

En dag som alla andra, i alla fall om man menar i undersökningssyfte.
Det var precis så kul som jag trodde med kontrastet. Folk frågar mig föressten vad det är och jag vet inte riktigt vad skiten innehåller. Fast nytta gör det ju i alla fall för man blir ju självlysande eller nåt. Kontrastet hjälper till så det syns på plåtarna vad de letar efter.
Vidare följde femtioelva blodprover och annat spännande. Dagen avslutades med en hjärt och lungröntgen. Sen fick man åka hem.
Väl hemma satte jag mig och skrev. Jag skrev ju igår om att man ska göra upp med sina demoner. Själv skrev jag för 2 månader sen i min dagbok att jag skrivit ett öppet brev till Xs familj som jag tänkt slänga upp här. Efter det har jag tvekat och velat om jag verkligen ska slänga upp det. I tisdags bestämde jag mig men när jag läste igenom det blev jag arg och slängde skiten. Jag insåg att jag hela tiden ber om ursäkt och varför i helvete ska jag be om ursäkt för. Att jag var så dum så jag kära ner mig i deras son var iofs en dödssynd men inget jag ber om ursäkt för. Inte heller tänker jag be om ursäkt för att deras son ”tvingades” betala ungefär 25& av allt han kostat. Så nu har jag snart skrivit om brevet och sen ska skiten upp. Känner att om jag inte slänger upp detta brev så kommer jag vela om detta resten av livet eller nåt annat papetiskt. Det kommer självklart inte göra någon nytta för antagligen kommer ingen som det berör läsa det men jag får skriva av mig min egen upprättelse. För den är jävlar i mig kränkt så det visslar om det.
Kvällen gick åt att prata med Catarina om spännande hemliga saker. Jag har bestämt att jag ska hjälpa henne så nu ska jag bara komma på hur 🙂
Jag fick föressten ett mail från en som absolut inte trodde på mig om att Carina finns och allt detta, utan att det är jag som driver med X.
Låt mig då än en gång poängtera att OM jag ville göra X illa så finns det bättre metoder. Jag har nog saker att berätta som kan få den mest härdade att rodna och jag har fler vänner till honom på min ICQ, men jag lovade X att aldrig skada honom och det tänker jag hålla. Därför ser jag heller ingen anledning att att driva med honom. Jag vill ju för fan lösa saker och ting, inte göra dom värre. Jag är heller inte så dum så jag tror att X sitter hemma och inte har kontakt med andra tjejer nu. Det började han med antagligen samma natt som han bröt med mig. Jag har varit med förr, det är inte direkt mycket nytt under solen. Därför är det inte spännande att se om han stöter på folk eller inte. Kom ihåg att när jag som tjej en gång tog kontakt med honom på en chat så tog det 7 min innan jag visste hur hans penis såg ut. (fast det visste jag iofs innan)
Som sagt, jag har varit med förr. X lider av förföljelsemani just nu, och på ett sätt hoppas jag att han lider som fan. Det förtjänar han. I alla fall ett tag.
På tal om Carina så kanske vi ska ses en snabbis nästa vecka när hon åker genom stan. Fan, Aftonbladets chat är inte så dum i alla fall :p Om inte så är jag uppbjuden till Stockholm, vilket jag bestämt tacka nej till. Jag sätter inte min fot på SL´s Gröna Linje. Med min tur skulle jag hamna i samma vagn som X, hans familj och hela gemensaken runt dom. Vilket på ett sätt skulle va kul. Då skulle jag slängt mig om halsen på mamman och ropat på det mest fjolliga sätt jag kunde ”SVÄRMOR!”
Nej men vi ska träffas på nåt sätt jag och Carina. En tjej som inte gillar Stockholm och som dessutom tycker att Garfield The Movie verkar skitkul måste va en OK tjej 🙂
Hade avslutningsvis på dagen ett långt trepartsamtal med Catarina och Toba. Hade askul för alla var skittrötta och fnittriga. Lät som ett styrelsemöte på en gayklubb 😀
Även Joel hann jag snacka med lite över ICQ. Även detta är en söt sak. Är han bisexuell ska jag förföra honom. Det har jag bestämt! Han verkar vara en underbart go kille. *puss* på han

Bookmark the permalink.

2 Responses to Trötter

 1. Johnny says:

  Garfield The Movie går väl ändå fetbort..väl?

 2. Catarina says:

  Tror fasen att du och Toba hade skitkul!
  Ni mobbade ju bara mig hela tiden. Här försöker man seriöst få lite stöd, råd om hur jag ska hantera hemliga och spännande saker.
  Men nej då, ni bara fnissar som ett gäng skolflickor ni! Fjollor! *ler*
  😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *