Svenska flaggans dag eller va det heter

Dagbok 6 juni 2004
flaggan.jpg

Nationdaldag, Svenska flaggans dag!
Leve kungen, fanan och det svenska fosterlandet. På med folkdräkter och fram med flaggorna. Dumt så det skriker om det då jag skiter i både fana och kung. Kanske inte i fosterlandet men å andra sidan har jag aldrig känt mig hemma i Sverige så därför kanske denna dag inte riktigt passar mig, men det är ju kul för dom i Stockholm som får gå på Skansen.
Lugn dag på jobbet i alla fall, ja förutom att flera boende börjar bli allt mer risiga. Sommaren kommer bli jobbig känns det som, men så är det. Vi föds och vi dör och när man är 90 år och uppåt är det OK att få somna in. Nu är det upp till oss att se till att det blir värdigt.
Det är ju inte bara nationaldag utan också X´s födelsedag idag. Hela helgen har jag tänkt på detta. För ett år sedan var han här och just den 6 juni sjösattes Götheborg. Det var verkligen en toppendag. Jag, X och Henke var på både sjösättning, kunglig glans, sprang omkring i stan och på bio. En riktig mysdag va det. En sådan där dag som man liksom vill komma ihåg, bära med sig. I januari i år tog X upp denna dag som ett exempel på hur han bara ville bort från mig. Så är det, allt snurrar och allt slår tillbaka. Jag får INTE minnas honom positivt.
En dag ska jag föressten trycka upp t-shirt med texten ”Men snälla Walle, han kysste ju faktiskt bara en annan i en swimmingpool”. Kanske ska jag döpa boken till det?
Jag vet inte hur många gånger denna helg jag funderat på att ringa honom och bara säga grattis. Hade något varit det allra minsta naturligt så hade jag gjort det. Bara för att få tala om att jag önskar honom ett stort grattis. Jag lät bli att ringa. Trots att flera gett mig rådet att om inte ringa så skicka ett mail, men jag står fast vid det jag sagt. Allt kan bara bli värre av det. Mitt mail till honom var ett sista försök att få kontakt, och det misslyckades ju radikalt. Döden har hört av sig mer till mig än honom sen dess.
Jaja, jag hoppas att han haft en bra dag i alla fall. Oavsett läggning, oavsett vad som är sagt eller om det finns en eller flera tjejer med i bilden.
I morgon är det måndag. Denna vecka blir väl min Dagen D tror jag. Vet inte riktigt när jag kommer få svaren på proverna men de kommer i alla fall. Orkar inte riktigt tänka på det men jag känner allt mer att jag drabbats av tumörfeber. Känns att det är riktigt allvarligt denna gång. Febern åker upp och ner som en jojo men jag ligger aldrig under 38. Varför jag går till jobbet vet jag inte. Blir väl galen av att gå hemma.
I morgon ska jag träffa Carina och hennes pappa i alla fall. Det ska bli kul. Lustigt egentligen hur livet kan bli ibland. Jag är glad för Carina, hon är en frisk fläkt. Det är väl själva fan att hon ska va tjej 😛
Undras vad alla andra gör i Göteborg just nu. Lever dom? Börjar tro att dom inte gör det, men de är väl upptagna och ärligt bryr jag mig inte direkt. Jag har nog att fundera på.
När allt detta är över ska jag börja sortera lite. Man måste ju ta bort dom vissna bladen från blomman.
Avslutar med att berätta att jag av någon anledning vill hämnas på hela världen. Känner emellanåt ett sånt oerhört starkt hat. Varför tar jag så mycket skit som jag gör. Det är fan inte konstigt att jag inte kan släppa vissa saker. Jag bär ju allt som en jävla soptunna. Kan någon förklara hur man kommer över detta hat? Kom inte bara och säg att jag ska möta mina problem och ta hand om dom. Den saken har jag testat

Bookmark the permalink.

One Response to Svenska flaggans dag eller va det heter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *