Nålen gör ont

Dagbok 4 juni 2004

Ännu mera nålar, ännu mera ångest.
Jag tror snart att jag borde få något fint pris för att jag bär mest ångest i hela världen, fast jag vet ju iofs inte om det finns nåt sånt pris. Ska nog skriva ett brev till regeringen och be dom starta ett i alla fall.
Nu är i alla fall alla prover tagna så nu väntar jag bara på besked. Det är bestämt att de ringer och att jag ska åka upp i vilket fall som helst. Detta för att jag inte ska få några idéer eller må ännu sämre. Kan nog vara bra.
Väntar skrev jag. Ja, inget är ju som väntans tider, men gäller det uttrycket även när det gäller Cancer? Det tror jag inte. Fast inget är ju iofs som dessa tider.
Egentligen har jag varit helnere hela dagen idag men orkar just nu inte vara deppig mer. Kanske beror det på att jag känner mig slut och allmänt vissen bara. Tro inte att jag inte har funderingar men jag orkar inte få ner dom på ”papper” just nu.
Känner annars att denna helg kommer bli ”askul”. På söndag fyller X 20, och Gud vad jag vill gratulera honom. Ja, det vill jag! Fast självklart kommer jag inte göra det, jag vill ju inte förstöra hans dag för honom. Satt och undrade lite vad han gjorde just nu. Är han hemma eller är han ute och firar? Kanske har han en tjej där eller så står han på nåt taskigt Burger King ställe och hånglar upp någon brud han fått fatt i på någon club eller på nätet. Jaja, det är ju verkligen inte mina problem kära dagbok, men jag funderar i alla fall.
Det värsta med mig har jag insett är att när jag blir nere för allt som hänt så bestämmer sig min hjärna för att tro på allt X sagt, och så blir jag lessen för detta. När jag sedan blir ”pigg” så blir jag istället lessen för att X ljuger. Tur att man är ombytlig *rolleyes*
Kommer jag någonsin våga lita på någon igen? Egentligen är det en dum fråga att ställa sig nu. Om 1 år kanske jag är död. Enda positiva är väl att jag i alla fall förlikat mig med det.

Bookmark the permalink.

One Response to Nålen gör ont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *