Jag lever, men har ont…..

Dagbok 29 juni 2004

Ännu en operation är avklarad *pusta ut* Nu har jag armen i bandage och den är lite öm men det blir bättre. Om några veckor ska jag sedan in och stråla mig lite så eventuella rester dör och försvinner (för gott?)
Allt gick som sagt bra förutom att jag haft så in i bomben ont i magen de sista dagarna. Detta blev inte direkt bättre av att jag sedan får morfin som totalt slår ut det lilla som fungerar i min kropp.
Ganska snart kommer man på att min tjocktarmsinflammation som jag haft en gång tidigare är tillbaka. Hurra! Jag har en sådan oerhörd tur!
Nu är denna form av inflammation inte så värst farlig, men den gör ont, och, hur ska man uttrycka det, man hinner läsa en del böcker på dass om man säger så.
Jag har fortfarande heller inte fått någon reaktion på mitt mail till Xs familj. Vad jag egentligen tycker om det tar jag i morron, men det inkluderar en del svordommar.
Skönt också nu att jag fått min sajt att hamna på ett webhotell som verkar vara seriösa till skillnad från idioterna på 99kronor.com
Som alla säkert också redan vet så finns det nu också ett forum så sprid gärna ut det till alla 🙂
*kram* på er alla som läser

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *