I morron sker det

Dagbok 11 juni 2004

Man får väl ändå börja med att skriva Grattis till studenten X! Även om han antagligen är den enda människa jag någonsin känt som aldrig varit inne på denna sajt så skriver jag det ändå.
På lördag kommer brevet upp. Äntligen är det klart och äntligen är jag nöjd med det! Jag har ju tvekat en del men nu ska skiten upp. Jag måste ha upp det. Det är så mycket där i som jag måste få förklara. Även om ingen av dom det ska beröra läser det så vill jag ha upp det i alla fall.
Jag tänker lägga upp det och sedan låter jag det ligga överst på sajten i 2 veckor. Så får det bli.
Jag har också funderat mycket den senaste tiden på vad det är alla runt om mig ser som inte jag ser. Mina vänner som känner till soppan vet ju allt som skett, ändå är jag den ende som emellanåt köper Xs förklaring.
Undras om han ”hånglat upp” någon än. Eller kanske blivit tillsammans med någon. Visst, det gör honom inte mer straight för det men det blir då fan inte lättare att avsluta denna soppa om det är så att han träffat någon. Fast, avslut är nog det enda jag kan sluta drömma efter tror jag.
Jobbet har varit lite kul de senaste 2 dagarna. En kille har börjat där 🙂 Antagligen jättestraight men skitsamma. Nåt fint att titta på i alla fall :p

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *