Det ser ut som om man klarar detta mé

Fick beskedet idag

Ja då har man besökt doktorn och detta var vad han sade.
De har hittat ”rester” av den tumör som satt i armen på mig och det var dessa rester som visat sig på undersökningarna. Min feber jag dragits med har delvis haft med detta att göra men också att jag har en infektion i kroppen. Såret som jag fick efter operationen hade ju varat sig lite och infektionen har spritt sig på grund av detta.
Det som nu sker är att jag snart ska in och ”rensa” lite och sen genomgå en strålning i mer förebyggande syfte.
Kort sagt kan man ropa jippiiee för det var inte som sagt så farligt.
Tack gör det!
🙂

Bookmark the permalink.

5 Responses to Det ser ut som om man klarar detta mé

 1. Josefine says:

  Härligt!

 2. daniel says:

  Skönt!

 3. eira says:

  Vad skönt!!! *lättnadssuck*

 4. dev says:

  Woohoo!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *