Carina, bilder och annat

Dagbok 7 juni 2004

Då fick man äntligen träffa Carina då. (och hennes pappa 🙂 )
Vi var på ”köttbullekällaren” så dom fick chansen att smaka på världens bästa köttbullar och världens godaste senap. Det var riktigt kul faktiskt och vi talade om ditten och datten. Jag och Carina har talat med varann så mycket nu så det känns som om man känt varandra skitlänge. Vi bestämde att vi eventuellt skulle ses när hon är på väg tillbaka till fjollträsk också. Hoppas det blir så.
Jag skulle även ha träffat Katarina men den stackaren har blivit magsjuk och samtidigt fått stora problem på grund av det i skolan. Det är synd att allt måste drabba alla samtidigt 🙁
När jag sedan kom hem på kvällen kom helgens ångest tillbaka. Många säger till mig att jag måste släppa allt som skett och gå vidare just nu, och visst har dom rätt. Det säger jag inget om, men samtidigt är det inte lätt. För att förstå hur jag känner måste man också veta hur de senaste 2 åren varit. Allt har liksom kommit tillbaka. Saken är väl den att om dom inte varit som dom varit så skulle jag antagligen sett annorlunda på saker och ting nu. Fast just nu saknar jag X, jag saknar honom så det värker i mig. Oavsett vad som sagt eller gjorts så gör jag det. Kanske inte som pojkvän utan som allt annat.
Henke påminde mig igår om en chat han och X hade i februari. Den chatten var intressant att läsa faktiskt då X allt mer framstår som totalt iskall och fullständigt hänslynslös. Frågan är om han verkligen är sån eller ”bara” vill vara sån.
Jag avslutade min dag med att först lägga till lite mer bilder på denna lilla sajt och sen hade jag ett långt samtal med Joel. Tack gode Gud för honom! En riktig snutt är han!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *