Ett midsommarnattshat

Dagbok 24 juni 2004

Det verkar som om servern funkar lite bättre nu så snart ska man väl komma igång igen, hoppas man i alla fall.
Det har varit lite dåligt med uppdateringar den senaste tiden, vilket egentligen är lite synd för den senaste veckan har så mycket skett med mig själv att jag knappt hunnit med.
Över en natt gick jag från någon form av total desperation till H A T, och då menar jag H A T. Jesus vad jag hatat.
Jag fick föresten idag ett telesamtal från Morgan (fender). Han berättade då att han tagit eget beslut och skrivit ut hela mitt brev till Xs familj och sedan skickat det till Xs storebror. Han förklarade allt med att han var så jävla less på hur X betett sig och att mitt brev kanske kunde få någon att fatta hur X var som person och kanske kunde hjälpa honom.
Från början blev jag lite skraj, jag var inte alls säker på om detta var en bra idé men ju mer jag tänkte på det desto mer insåg jag att det som Morgan gjort va skitbra. Jag skrev ju faktiskt brevet för att familjen skulle läsa det. Jag vet inte om någon av dom är inne på min sajt jämt och ständigt så genom detta vet jag i alla fall att någon av dom fått chansen. Inte för att jag på något sätt tror att det kommer förändra saker och ting men nu kan jag i alla fall sen slippa behöva säga att jag inte försökt säga min sida av saken
Tillbaka till X då…
Under dessa 5 månader har jag slagits med sorg, förtvivlan och hjälplöshet. Samtidigt har jag varit så fruktansvärt lessen för den X sagt om mig, om oss och allt runt om. Ska vi för skojs skull kolla lite på en del av det han sagt:
* Jag har verkligen aldrig tyckt om dig.
* Jag visste redan från början att jag va äcklad och att detta inte var min grej
* Jag mår dåligt bara av att tänka på dig
* Du var surrogat för onani
* Det gick att ligga med dig, det var bara att tänka på andra tjejer
* Jo det var äckligt att ligga med dig men jag fick starkare orgasmer än när jag onanerade
* Jag kan inte förneka att jag tyckte om analsex men aldrig mer för allt äcklar mig
* Min vänskap med dig dog helt när vi hade sex första gången
* Jag åkte ner till dig som en Zombie, jag vill aldrig hälsa på dig egentligen
* Det var ju för fan du som ville att jag skulle komma ner första gången, jag ville ju inte ens.
* Jag var rädd för dig därför kom jag ner
* Jag var nyfiken på killsex, därför kom jag ner
* Jag slutade bry mig om att jag inte tyckte om killar därför kom jag ner
* Jag var nyfiken på detta med att åka till Göteborg och så, därför kom jag ner. Jag har aldrig någonsin varit nyfiken på killsex.
* Men fatta Walle, jag har aldrig varit kär i någon tjej men jag har haft crush i några och det är mer än vad jag någonsin känt för dig.
* Jag ville inte att du skulle göra slut efter att mamma tvinga oss till AIDS testet för jag var arg på henne och ville visa henne, det handla inget om att jag gillade dig eller inte.
* Jag har aldrig kollat in killar eller sånt, jag tycker det är äckligt bara.
* Jag ville bara försvinna när du höll om mig.
* Varje gång jag kom tillbaka till Stockholm mådde jag dåligt och var äcklad när jag tänkte på vad vi gjort.
* Varje gång vi hade haft sex mådde jag dåligt efteråt för jag var äcklad.
* Jag har medvetet svartmålat dig inför familjen för jag ville väl framställa mig mer dum eller så.
Jag kan göra listan lite längre om ni vill men vi stannar där.
Detta är saker som den stackars oskyldiga X sagt, Allt detta sade han tiden mellan den 17 januari och fram till och med den 28 februari då vi snackade sista gången.
Till er som tycker att det är konstigt att jag inte kommit över det, hur fan ska jag kunna komma över det. Har ni någon som helst aning om hur det känns. Tänk er själva att ni skulle säga allt det ovan till någon ni varit ihop med eller är ihop med. Är man oskyldig då? Är man snäll då? Är man förvirrad? Dessa tre saker är ju X enligt sig själv.
Ja, förvirrad kanske. Det är ju något som X själv säger sig ha varit, men så kommer vi till The grand finale…
Innan jag och X inledde vår relation så hade jag mycket bra kontakt med en annan kille från Helsingborg, det var väl ”lite på g” emellan oss. X började då ännu mer kämpa för att jag skulle ”välja honom”. När jag i vintras frågade honom varför han inte bara lät mig gå till denna kille då så hade han ju sluppit mig så svarade han:
* Alltså jag hade inte brytt mig om du låg med andra. Det var bara det att jag inte ville ha könssjukdomar. Sen ville jag att du skulle tycka om mig mest, för det var ju ingen annan som gjorde det.
Här visar ju X tydligt att han planerade, att han helt enkelt utnyttjade mig. Han lekte med mina känslor. Det är DET han säger. Jag är så förbannat trött på att behöva ta en sak från honom och samtidigt analysera det hela till vad han egentligen menar.
Han säger kort och gott att han aldrig tyckt om mig, att han avskytt sex med mig, att han medvetet gjorde så att jag skulle tycka om honom och samtidigt skit i mina känslor.
Det är DET han säger, ingenting annat. Det är ur Xs mun det har kommit, sen skiter jag snart i vad betydelsen är. Jag är fan inte vare sig hans pappa eller psykolog.
Vet ni vad….
Jag börjar fundera på om det inte är dags att bita tillbaka…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *