Vårstädning

Dagbok 19 maj 2004

Kära Dagbok
Jag tror att hjärnan min gått in i en ny fas eller nåt, vi kan kalla det vårstädning Det känns som om den äntligen börjar rensa ut allt gammalt så att de logiska bitarna kan få plats. Där sanningen äntligen börjar göra sig påmind.
Fast först kan vi ta lite annat.
Jag är hemma tills fredag denna vecka. Armen värker som attan så det gäller att ta det lugnt. Fast jag ska inte klaga, det blir i alla fall bättre och bättre. Får väl försöka ta det lite lugnt i början när jag jobbar.
Läser mycket nu också. Var på bibblan igår och lånade tre böcker. En om äldrevården och hur jävligt det är där och två böcker om homosexuellas historia. Jesus, så depp man blir av dom, men de är intressanta i alla fall.
En sak är rolig just nu och det är att Zuzzi (min ena katt) märker att man inte mår bra. Hon är så söt för hon ska alltid ligga där jag är. På nätterna ska hon sova brevid huvudet och det ör iofs sött men man vaknar med 2 kilo katthår i ansiktet på morgonen sen. Mina kissaj är tå töta alltså 🙂
Angående detta med ”vårstädningen” då också…
Det vore väl att ljuga om jag sade att detta år varit ett bra år. Mycket har hänt, för mycket, och emellanåt har man varit helt slut mentalt. I all denna röra har X fått extremt mycket uppmärksamhet. Jag tror att det beror att X är den ende av de ting som skett som liksom går att påverka. Cancer, diabetes och en mamma som allt mer tappar minnet går det inte att göra så mycket åt. Där är det liksom bara att rida med och försöka hålla sig kvar i sadeln, men X är det annorlunda med för där finns det hela tiden två saker, två sanningar.
Eller gör det?….
Nej jag tror kanske ändå inte det gör det och därför har äntligen min hjärna lagt ihop pusselbitarna och samtidigt börjat inse sanningen som egentligen hela tiden funnits där.
Om det skriver jag mer senare idag kära dagbok. Jag måste ju lämna någon Cliff Hanger 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *