Värk

Dagbok 13 maj 2004

Dagen efter ingreppet då, och skulle jag säga att jag inte hade ont skulle jag ljuga. Fast jag funderar mest på om någon nerv eller annat skadats för handen lyder inte. Själva greppet släpper om jag håller om nåt. Det är en jävla tur att det är vänsterhanden det handlar om 😀
Annars har dagen varit lugn. Passade på att se på filmen Skenbart som jag ännu inte fått se och den va helt ok faktiskt. Jag gillar Dalle och hans sätt att göra filmer på. Sen passade jag också på att se på det fantastiska mästerverket Camp Slaughter och vad ska man säga? Ja, ingenting. Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Men Chrille va söt i den i alla fall 🙂
Även filmen Ondskan passerade dvdspelaren idag och om den filmen skulle jag kunna skriva mycket med tanke på att den bygger på en roman av ärkekräket Jan Guillou. Jag struntar i att säga så mycket utom att den är jäkligt snygg och välgjord och framförallt är Andreas Wilson sååååååååååå snygg. Brad Pitt släng dig i väggen!
På tal om Brad Pitt. På lördag ska jag se honom i Troja. I och för sig misstänker jag att de kommer ha förstört historien totalt men spelar det någon roll egentligen när man tänker på att Både Brad och Orlando är med i samma film. Det blir mums mums för ögon och själ.
Som sagt, jag har haft en stillsam dag. Man behöver ju det också ibland, eller hur. Annars kom jag på idag när jag läste gamla dagböcker (på papper) att det i morgon den 14 är exakt 1 år sedan X sade för första gången att han ville flytta hit. Tänk va tiden går. Jag skrev då:
Idag sade X att han faktiskt ville bo i Göteborg efter skolan. Han sade att han ville leva som den han var och det skulle han inte klara i Stockholm just nu. Jag tror i och för sig inte att han kommer stå fast vid det, men han är så söt när han talar om vår framtid. Det är i sådana lägen jag vågar känna att han nog tycker om mig i alla fall. Älskar min lille snutt där uppe i fjollträsk.
Det var då det. Ska i morgon skriva den där resumén jag talat om ett tag. Kanske dags att lägga in den här tror jag.
Funderar också lite på provsvaren, i och för sig kan jag ingenting göra förutom att vänta och jag är inget bra på just det. Men men, det får gå. Har ju inte direkt något annat val för den delen.
Nu ska jag lägga om såret och sen ska jag sova
Gonatt Dagboken och alla mina läsare
P.s Jag har lite egotrippat börjat inse att allt fler läser det jag skriver. Det är jättekul men det ställer också en högre krav på mig. Ni är i alla fall välkommna allihop, och jag lovar att jag alltid så långt det går ska skriva så öppet jag kan. Det är ju det som är meningen med denna sajt.
*kram* på er alla D.s

Bookmark the permalink.

3 Responses to Värk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *