Snart dags för Big Brother

Dagbok 10 maj 2004

Jajamensan, nu är man kändis. Nu kommer anbuden hagla in och snart är jag c kändis som ska ställa upp i Big Brother. Eller nej föressten, iofs gillar jag sex på offentliga platser men jag vet inte om jag vill vara med i ett tv program som går ut på att alla väntar på att jag ska sätta på nån eller i värsta fall ta en runk så det syns i kameran. Tror jag skiter i Big Brother faktiskt 🙂
Aftonbladet hade i alla fall med nyheten om rånet på jobbet dom också. Självklart hade dom valt en bild där jag pekar mot huset. Kanske var bilden utvald för att Stockholmarna ska förstå vad det handlar om. De andra i Sverige förstår säkert i alla fall var allt utspelas med tanke på att det står Fyrväpplingens äldreboende bakom mig.
Samma tidning har föressten ringt idag och bett om att få namn på tanten som hindrade rånaren men se det går inte. Hon vill inte va med och det får man respektera.
Annars har denna dag gått åt till att vänta på tisdagen då prover och skit ska tas. Väntan är nog det värsta med sjukdomar. Jag själv vågar sätta en peng på att tumören kommer plockas ut på fredag eller måndag nästa vecka, men vi får se. Jag vet mer om allt i morgon.
Robban, Tompa och Isak va här på kvällen sen och vi spelade en omgång Puerto Rico. Jag kom tvåa nerifrån :p
Satt och snacka om allt möjligt sen, vilket va kul. Skönt att slippa tänka på att man mår skit och har feber hela tiden.
Skriver mer i morgon då jag förhoppningvis kommer få veta allt om skiten som växer i mig.

Bookmark the permalink.

One Response to Snart dags för Big Brother

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *