Mys och lite mer mys

Dagbok 14 maj 2004

Denna dag har gått åt till att bara ta det lugnt. Inser att jag får tag det väldigt försiktigt med armen för såret går upp hela tiden.
Var på jobbet en snabbis idag och skrev in mitt schema för kommande period. Någon smart människa där hade ”råkat” tala om för en del boende att jag opererats så nu är dom oroliga till max. Vilket i sin tur gör att de blir allmänt ännu mer ”gnälliga”. Hade varit bättre att dom inte visste något. Är man gammal är ens liv så innehållslöst så den allra minsta grej blir jättestor. Samtidigt är det ju lite sött att dom bryr sig 🙂
Under eftermiddagen och kvällen var Pontus här. Vi skulle åkt ut till Knopp och grilla lite men först hade jag för ont och sen kom jag och Pontus på att det fanns annat att göra som var roligare 🙂 Inte för att Knopp och dom på något sätt är tråkiga, men det vi gjorde ville nog inte dom vara med på :p
Det kändes iofs väldigt konstigt. Det är första gången någon tar i mig på det sättet sen X och jag insåg hur fucked up han gjort mig med sitt snack. Jag är rädd att släppa någon inpå livet igen. Tänk om även nästa beter sig som han gjort. Ju längre tiden går desto mer hatar jag det X gjort mot mig. Jag funderar allt mer på själv när jag tänker bita tillbaka. För det tänker jag göra. Han har förstört 2 år av mitt.
Det var i alla fall mysigt att ha någon här. Någon som tog hand om en lite, någon som man faktiskt vågade visa att man var sjuk inför utan att va rädd för att bli hånad.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *