I morron åker den ut

Dagbok 11 maj 2004

Ibland går det undan kära dagbok…
Var hos doktorn idag och tog de sista proverna och annat. Sen tog det ungefär 2 timmar och sen ringde dom. Operation i morgon blir det. Min lilla vän i armen växer så det knakar och innan den sliter sig loss och sprider sig ska man plocka ut den nu. Operationen i sig är inget större projekt. Det värsta kommer efteråt. Sen kommer väntan på om den spridits sig, och den är jobbig. Det vet jag av erfarenhet.
Annars har denna dag varit lugn. Jag jobbade ett par timmar efter sjukhuset och sen hem. Nu ska jag strax sova inför morgondagen.
Jag kommer inte sova över så jag ska försöka skriva lite i morron om hur det var. Tills dess får ni ha det så bra alla!
*kram*

Bookmark the permalink.

3 Responses to I morron åker den ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *