Gissa vem som kommer på middag

Dagbok 4 maj 2004

Kära dagbok.
Det är dags igen då. Jag fick beskedet som jag anat ett bra tag.
– Du har en tumör
Denna gång har den satt sig i armen den rackaren. I körtlarna och det som är mest ”trevligt” är att den sitter dumt och att den växer. Genom att den också då satt sig i körtlarna kommer den antagligen hinna sprida sig igen också. Samtidigt kommer den säkert snart börja klämma någon nerv så att armen kommer bete sig underligt som fan.
Är inte livet underbart så säg.
Har i alla fall berättat det för Henke idag, han tog det lugnt som vanligt. Han är verkligen en total kontrast mot mig. Önskar ibland att jag fick hans lugn, om så bara för någon dag eller två.
Själv vet jag inte riktigt vad jag känner. Just nu vill jag bara luta mig bakåt och skratta och ropa upp till Gud ”RÄCKER DET INTE SNART DIN JÄVLA GUBBJÄVEL!?”
Orkar inte längre hålla ordning på vilken tur i ordningen det är nu mer all jävla cancer och skit. Saken är väl den att jag inte bryr mig mer. En människa orkar inte riktigt kämpa hur länge som helst utan att det blir resultat av det.
Många säger till mig att inte ge upp för läkarna kommer säkert kunna rädda mig denna gången också. Jo visst kommer dom säkert kunna det, men till vad? Undran och rädsla för när nästa tumörjävel kommer?
Känner mig väldigt liten och rädd just nu. Skulle vilja ha någon att hålla om. Eller nej, jag skulle vilja att någon höll om mig för en gångs skull.
Jag vågar mig på att vara så ego så jag anser att det är mig det är lite synd om just nu. Synd att jag aldrig i mitt liv sen Maria haft någon som förstått det.
Jaja, vad göra. Livet går väl vidare, och skulle det inte göra det så skit samma.

Bookmark the permalink.

One Response to Gissa vem som kommer på middag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *