feber, rån och kändisskap

Dagbok 9 maj 2004

Febern sätter i allt mer nu. Kroppen tror ju att man har en infektion så det går upp och ner som en jävla jojo. Var uppe i över 39 på lördagen för att sen snabbt åka ner igen. Jobbigt, men man har ju vanan inne. Varför jag går till jobbet vet jag inte men jag måste väl. Råd att vara hemma har jag inte på några villkor och jag mår inge vidare av att vara hemma heller. Då kommer bara alla jobbiga tankar och skit, och dom gör situationen ännu värre. På tisdag kommer i alla fall det slutgiltiga beskedet.
Lördagen gick väl nästan enbart åt till att jobba och sova. Var helt död när jag kom hem.
Kände mig väl inte direkt piggare på söndagen men då hade vi ”besök” på jobbet vilket gjorde att jag inte hann va trött. Ett litet kräk var inne i huset och försökte råna våra boende. Hos en tant fick han med sig plånboken och hos en annan trängde han sig in och försökte råna henne men denna tant, som är en tuff 94 åring, stod på sig och jagade ut honom. Coolt gjort tycker jag!
Polisen i sin tur vägrade komma för dom har så mycket att göra, och då räknas inte rån mot gamla som prioriterat. Jag blev så förbannad när snutjäveln ringde och sa det så jag ringde GP vilket resulterade i följande lilla nyhet:
En yngre man försökte på söndagseftermiddagen råna en 94-årig kvinna på Fyrväpplingens äldreboende på Hisingen och stal därefter plånboken från en annan äldre kvinna.
– Mannen uppträdde mycket hotfullt och den 94-åriga kvinnan blev väldigt uppriven, säger Walentine Andersson som arbetar på äldreboendet. Men hon vägrade öppna byrålådan där mannen trodde att hon gömt pengarna.
Polisen vägrade dock ta upp en anmälan.
– Vi hade inte patruller så det räckte, säger Sven-Olof Larsson, inre befäl på Hisingen i går.

Man är verkligen stolt över våra svenska myndigheter….. NOT!
Även Aftonbladet fick nys om det hela och var uppe och tog bilder och annat tjafs. Så nu blir jag snart en världsberömd kändis. Synd att inte min bok är klar, nu hade jag fått massor av gratisreklam 😛
När jag sedan kom hem på söndagskvällen beslutade jag mig för att skriva till ”forumets” ägare och förklara att jag hoppar av som moderator. Jag gör inget bra jobb alls just nu och forumet behöver moddar som kan ta itu med saker och ting. Det känns samtiigt trist för forumet har man ju varit aktiv i länge nu. över 3 år. Men men, sånt är livet.
Jag avslutade kvällen med långa samtal med först Chrille (Han är så skön att snacka med) och sen Daniel och Morgan.
Morgan mådde inge bra alls och det var trist att höra. Jag ska försöka stötta honom så mycket jag kan. Att han mår dåligt är bara ett bevis på att han är mänsklig, men å andra sidan är det kanske fel att vara mänsklig i ett skitsamhälle som vårt.
X gjorde sig påmind då ännu en av hans tröjor dök upp när jag kolla i ett skåp, men nu får det fanimej räcka med att springa till posten för hans skull. Är han så jävla omogen så att han inte vågar komma ner får han fanimej skylla sig själv. Jag har lagt det som är kvar i e påse och slängt ut skiten i förrådet. Vill han ha det får han hämta det. Han kan kanske ta med mamma.
Jag har allt mer denna helg och framförallt igår ställt mig samma fråga om och om igen. Varför ger jag inte igen? Varför hämnas jag inte? Varför jag tar jag alla denna skit. Svaret andra ger mig är ”för att du är vuxen”, och det svaret är väl iofs inte direkt fel men….
X´s mamma är nära dubbelt så gammal som jag. Mycket kan man säga om henne men att hon verkar vuxen är att ljuga. I alla fall i denna soppa.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *