Dags att byta liv

Dagbok 31 maj 2004

Kära dagbok.
Denna månads sista inlägg får också bli startpunkten på något nytt och stort.
Det är dags att ta saken i egna händer och göra nåt i åt sitt liv. Det är dags att förändra saker och ting.
Denna helg har varit fantastisk! Först att få träffa Scartis och alla igen, bara det va askul. Sen träffen med alla medarbetare på dvdforum.nu var bara det en grej att minnas länge. (Det finns bilder upplagda för er som vill se)
Samtidigt har helgen varit så skön för det blev ett test för mig om hur jag egentligen mår. Kan jag verkligen ha roligt? Ungefär så löd frågeställningen, och visst fan kunde jag. Inget depp över vare sig sjukdomar, mammor eller X. Nej, det var KUL som gällde.
Sen är jag ju sån att jag alltid drabbas av seperationsångest när någon åker som hälsat på men det går över. Fast idag var det trist när Scartis åkte och att jag sedan saknar Mike så det gör ont gör inte så mycket, om någon dag är den känslan borta, och jag vet ju att jag kommer träffa honom igen. Jag har annars kommit på en sak som Mike och X är väldigt lika med. De är askassa på komplimanger bägge två men det får man leva med.
Men tillbaka till mitt nya liv…
Jag har opererat bort 10 tumörer nu, och fler blir det ( det vet jag för nästa vecka verkar det som om det är dags igen). Vill jag dö i cancer? Nej, det vill jag inte. Jag vill ju fan leva ju. Det är ju därför jag kämpat mig igenom det jag redan upplevt.
Därför lämnar jag härmed ett löfte och det är att en ny Walle sett dagens ljus. Det är en Walle som främst av allt aldrig mer kommer ta skit från någon. En sak har jag lärt mig på X och det är att jag medvetet/omedvetet ställer mig i position så att det är OK att slå på mig.
I fyra månader har jag nu gråtit, deppat och varit förstörd för att han inte vill inse att han är som han är, och för allt han sagt och gjort. Jag har letat efter allt som får hans förljugna story att stämma för sån är Walle. Den sanning som slår mot honom är den sanning som finns. Samtidigt har jag varit ännu mer ledsen för att jag förstått att det finns människor som tror på honom utan att ens va det allra minsta intresserade att höra min version. Men spelar det någon roll egentligen för mig? NEJ!!!’
Visst i alla helvetes jävla skit vet jag att han tyckte om att ha sex med mig. Det finns fanimej ingenting som tyder på något annat. Det går i n t e att älska med någon som knullar tillbaka. Sen får X säga vad han vill. Att det finns nötter som tror på honom eller som inte vågar ifrågasätta honom är mer tragiskt för honom än för mig. X har ju som jag skrivit innan också visat att vi är två som verkar ha svårt att komma över detta. Av ren egokänsla kändes det så underbart skönt när jag insåg det. Carina vet inte hur glad jag är att jag träffa på henne! Eller jo det är hon nog 😉 *krama*
Men allt handlar inte om X. Det handlar om vänner som tror att jag är något jävla slagträ där jag ska vara den som får ta skiten men andra får ta crediten. Det är slut med det nu. Passar inte Walle i alla lägen så dra åt helvete. Med sådana vänner behöver man inga ovänner.
Sen handlar det om mig själv och om min kropp och mitt liv. Därför bestämmer jag följande…
Från och med den 1 juni 2004 ska Walle vara rökfri, och då menar jag rökfri. Jag vill komma ifrån den där skiten nu. Det kostar för jävla mycket, man smakar kloak i käften och jag hostar som en dåre varje morgon. Lungcnacer är ju faktiskt en form av cancer som jag också kan undvika om jag vill. Därför ska jag nu försöka. Det är verkligen inte första gången, och jag tänker inte skriva att jag vet att jag kommer klara det, men jag tänker heller inte göra nåt halvdant försök med en massa jävla tuggummi, plåster och annan skit. Jag vill bli kvitt mitt nikotinbehov och det NU!
Så håll nu alla tummar för mig. Det lär jag behöva. Jag kommer använda walentine.com som slagträ. Det kan jag lova så va beredda för det kommer bli ett helvete, det är jag övertygad om.
Sen vet jag ju också att Mike kommer bli glad om jag slutar röka och bara det gör ju det nästan värt det 🙂 Vem vet, kanske får jag hålla om honom lite om jag nu är så duktig *hihi*
Vidare ska jag också gå ner i vikt. Därför tog jag idag ett kort på mig själv. Om 6 månader från och med idag kommer jag ta ett likadant kort på samma ställe och så får vi se om det syns någon skillnad.
Jag är så jävla trött på mitt liv, och jag är så jävla less på svårigheter. Därför ska jag göra nåt åt dom nu. Jag ska inte ge upp, utan jag ska kämpa.
Välkommen sommaren 2004. Må det gamla dra åt helvete och må det nya bli så fan mycke bättre.

Bookmark the permalink.

5 Responses to Dags att byta liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *