Ljus och kärlek

Dagbok 22 april 2004

Ahhh, en BRA dag!
Dagen började med att jag var och fika med Liselott i stan. Det var kul för det var längesen vi satt och snacka bara hon och jag. Vädret har varit helt underbart denna dag. Efter detta gick jag till Tre och uppgradera min telefon. Nu har jag samma funktioner som Mike har 🙂 Är iofs inte riktigt lika övertygad om att han är lika glad för det för det är ju han den stackaren som får hjälpa mig hela tiden 🙂 Men nu kan jag mirca från telefonen och allt möjligt kul. Det är så underbart att vara nördig ibland.
Coca-cola, detta fina företag, delade ut gratis Cola light idag och så fick man ta en kupong per person som gav 10:- rabatt på en 1.5 litare cola light i valfri butik. Jag tog en hel bunt så nu, tack vare dom och Netto kan jag köpa Cola för 5:- flaskan 🙂
Jag gick hem idag igen istället för spårvagn/buss. Fick för mig att promenera över Göta Älv bron.
Jag fullständigt älskar att se ut över mitt Göteborg från toppen av bron. Älskar man inte gamla goa Götet innan det så gör man det direkt när man står där och ser ut över älvmynningen och hamnen. Längst bort ser man Sveriges snyggaste bro, Älvsborgs Bron. Fantastiskt byggnadsverk.
Resten av dagen idag gick till att bara ta det lugnt. Jag lade mig i badet och snacka i telefon med Catarina, det är en vana som jag har 🙂
Rakat mig har jag minsan också gjort så nu ser jag vårdad och ordentlig ut både uppe och nere 😀
Ringde sen Cissi och tacka henne för i tisdags. Innan jag gjorde det gjorde jag en helt annan sak. Jag tog bort A från MSN och ICQ. Det är färdigt med koll nu. Jag har sagt till honom vad jag sagt, och jag har skrivit till honom vad jag känt. Jag funderar på hur han tagit brevet han fick i måndags. Jag vågar sätta en spänn på att hans reaktion blev att springa till sin vän eller släkt och snacka om hur lite han bryr sig. Är det ändå inte konstigt att han berättar allt ändå, trots att han inte bryr sig. Gud så jobbigt det måste vara att sitta i det träsk av lögner han sitter i. Enda jag har att säga honom just nu är ”90 min Crack fuck och du menar att du är straight?”
Men men, jag har gjort vad jag kan där i alla fall, och JAAA jag ska snart skriva vad jag kom på i tisdags. Ge mig tid.
Om en vecka och en dag kommer Mike ner. Jag har en kompis som jag känner lite (ok, vi hade snabb sex en gång) som jobbar på symfonikerna. Jag funderar på att be honom dra ner nåra till stationen och stå där och spela när Mike kommer. Tänk så sött när jag omfamnar honom ihop till nåt romantiskt av Mozart 🙂 Sen får jag i alla fall ha Mike här i flera dar. Jag längtar så jag dör. Ska bli kul att spela Links igen…
Nu kära dagbok ska jag sova. Det känns som om att jag kommer kunna sova riktigt bra inatt. Det är jag fan värd.
Puss på er alla!

Bookmark the permalink.

One Response to Ljus och kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *