Ledig

Några dagars ledighet har varit skönt. Man fick tänka på annat och bara slappna av

Gud vad skönt det är att vara ledig. Jag tror att det bästa med att inte vara arbetslös är att man just uppskattar sin ledighet. I 2 dagar har man nu enbart fått slippa jobba. Bortser man från att man i all hast fick sticka iväg och träffa en släkting och ordna lite, och samtidigt göra lite andra saker, så har jag enbart slappat. På tisdagskvällen var Robban, Knopp och Erika här. Jag ”tvinga” dom att se filmen Bent. Efter att ha sett den filmen förstår jag Herr A. Det verkar ju rent livsfarligt att va bög :p Nej men ärligt, det är en hemsk film. Sorglig och i alla fall för mig nästan outhärdlig att se på. Usch, jävla nazister.
Robban är en av mina absolut bästa vänner. Han är klok, snäll och trevlig. Sen är han en jävel på datorer också, vilket jag har stor nytta av men framför allt är han en person som kan lyssna och ge bra råd. Utan honom och några till hade Herr A´s svinerier tagit knäcken på mig totalt. Samtidigt har han varit ett sånt stort stöd genom dessa 2 år när det gäller sjukdomar och annat.
Knopp känner jag inte så bra men det jag lärt mig om honom är att alla tycker om honom. Man kan nog inte tycka illa om honom. Hela han utstrålar ordet SNÄLL! 🙂
Erika är Knopps tös, jag känner henne inte så väl men vi verkar i alla fall ha samma filmsmak vilket måste betyda att det är en vettig tjej 🙂
Idag onsdag träffade jag Robban, Erika, Knopp, Emma, Markus och Hanna och käka i stan. Pizza Hut fick äran av vårat fina besök. Jag tog lasagne vilket jag fortfarande ångrar för det var nog världens äckligaste lasagne. Usch.
Men sällskapet var i alla fall trevligt 🙂
Jag kan sakna våra små träffar på Pizza Hut. De sker allt mer sällan. Synd, för det är ganska kul.
Jag har även lyckats klara av ett telefonsamtal med Herr A. Detta samtal varade i exakt 2 min och 37 sekunder. Jag har skickat iväg det sista av hans kläder (om jag inte hittar mer när jag röjer nästa gång) och jag ville bara tala om för honom att jag skickat det. Ingenting sades om oss, men det vill jag å andra sidan inte heller tala med honom om. Det känns som om att jag blivit tillräckligt förnedrad för ett tag framåt.
Jag funderade lite på hans familj efter detta telesamtal. Undras vad dom kommer höra sen efteråt. Vilka lögner kommer han med nu? Fan fan fan att jag ”bara” har vittnen till samtalen med honom. Jag skulle spelat in dom. Då hade familjen hans fått höra hur ”Men lägg inte på nu, skulle vi inte bestämma när jag skulle komma ner” blev ”Jag var så trängd”
Det känns i alla fall skönt att depperioden verkar vara över för denna gång. Nu är ilskan tillbaka, men det går fler tåg det vet jag. Det som får mig att le ibland just nu är tanken på att Herr A som aaaaldrig tänker på mig klockan 01:11 kommer på att han måste fråga om sina kläder (som han ju för några veckor sedan så tydligt förklarade att han sket i) Kan det vara så att Herr A inte alls är så enormt kraftfullt stark när han sitter på sitt rum och desperat försöker komma på hur han ska bli som alla andra?
Vem vet? Inte jag, inte du, ingen. Kanske inte Herr A själv.

Bookmark the permalink.

One Response to Ledig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *