Bakslag

Jag började med att döpa varje dagboksinlägg till nåt, eller rättare sagt så var det Mike som gjorde det när han hjälpte mig med sidan. Sen fick jag för mig att jag skulle skriva enbart datum för dagboken. Detta blev så opersonligt så det skiter jag i från och med nu. Jag utgår i från att folk förstår att det står om det är en vanlig text eller ett dagboksinlägg…

Usch, idag hade jag ingen lust att arbeta. Allt kändes bara så förbannat tråkigt. Samtidigt skulle man lära sig att ”äta rätt” och jag tror aldrig att jag varit så här godissugen eller coca-cola sugen i hela mitt liv. Hur fan ska man vänja sig vid lightdrycker? De smakar ju skit! Tror det är lika bra att vänja sig av vid drycken helt.
Lustigt att allt ska drabba mig, eller va fan. Det finns dom som har det värre.
Försöker få hit Mike, hoppas han kommer. Jag behöver ha någon intelligent människa omkring mig ett tag, och bättre än han kan jag inte få i så fall.
Usch, känner att jag är på väg in i en ”jag måste byta jobb” period igen. Hoppas det går över snabbt för egentligen tror jag att jag trivs ganska, för att inte säga väldigt, bra just nu. Känns som om jobbet är den enda trygga plats jag har.
Dagen har också ägnats åt att fundera på A*** ganska mycket. Varför vet jag inte, men just nu saknar jag honom. Jag funderar på vad han gör och allt sånt. Fan så sjukt allt är, vilken sätt att bryta på. Gud vad jag hoppas att han har någon omkring sig när allt rasar. För det kommer det göra. A*** är inte så speciell på det sättet i alla fall.
Skit samma, just nu saknar jag honom i alla fall. Tänk om han bara kunde ringa, men det gör han inte för han är ju fri ifrån mig 🙁 Nu är han ju lycklig…
Nej, kanske skulle man försöka sova lite. Känner mig så konstigt sliten hela tiden, men det säger dom är normalt tills jag fått in rätta ”inställningarna” för sockret och allt sånt.
Det som oroar mig mer är att jag gått ner 16 kilo sen i januari nu. Detta är lite väl snabbt och mycket. Jag tror jag vet vad det beror på, men jag orkar inte ta itu med det.
Kommer jag uppleva nyårsafton detta året? Känns inte så , känns faktiskt som att min kropp börjar säga ”Jag ger upp och skiter i detta nu”.
Fast vad spelar det för roll, jag har inte direkt mycket att kämpa för i alla fall.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *