Dagbok 22 Mars

Första dagboken på hela helgen

Först och främst tack min älskade Mr M för en mysig helg. Det är så underbart att träffa dig och bara vara med dig. Varför kan vi inte ses jämt? Jag vill det!!! 😀
Stan såg annars ut som den brukade, ganska fin men alldeles för märkvärdig. Vad tror herrarna som styr i den staden att dom är egentligen.
Min nya telefon har kommit! Snart kommer jag kunna chatta och göra massa roliga saker överallt. Inbyggd MP3 spelare och kalender och allt. Gud va skönt det är att få vara teknikbög ibland!
På tisdag är det läkardags igen. Gud va kul det ska bli. En heldag på Sahlgrenska, det är inte alla som får njuta av det inte 🙁
Känner att jag kommer vara tömd på blod när jag lämnat stället, men det är lika bra att de gör allt på en gång. Det är så förbannat tråkigt att åka till Sahlgrenska. Vilket betyder att min teori om att det inte är jobbit utan tråkigt att vara sjuk stämmer.
Har tänk en del på A trots allt i helgen, inte lika starkt och inte lika mycket men likförbannat finns han där. Däremot inte så mycket som jag trodde med tanke stan, men men allt släpper väl så småningom
Skriver snart igen

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *