Om sidan

Det var väl runt hösten 2001 som jag började skriva på nätet. Då på olika sidor och det var väl mest dagböcker. Från 2002 började jag skriva mer eller mindre varje dag och efter en tuff vinter 2004 fick jag lära mig vad en blogg var för något. En vän tyckte att jag borde testa på det och vips så var walentine.com född.
Det här är en personlig sajt, min alldeles egna. Jag skriver om det jag vill skriva om, och jag har de åsikter jag har. Då jag är bög skriver jag en del om just detta ämne, men tro inte att jag enbart tänker ägna bloggen och sånt. Även en bög kan få för mycket bögeri emellanåt.
Politiskt sett är väl bloggen åt vänster, men det behöver inte betyda att jag automatiskt älskar allt som har med just vänstern att göra. Man kan i alla fall säga att Kristdemokrat eller folkpartist lär jag aldrig bli.

6 Responses to Om sidan

 1. Bengt says:

  Hejsan,
  Jag blev så glad att jag hittade din blog som jag nu ska följa med intresse!
  Jag kollar ofta in antigayretorik@blogspot.com och där finns mycket mattnyttigt o bra skrivet material. Men killen tillhör allisansen så när jag hittade ngn som liksom jag är bög och som alltid älskat Mona, blev jag uppriktigt glad. Jag tycker nämligen att det är omöjligt att rösta på alliansen o vara bög. Jag kanske har fel, jag har inte bott i Sverige på många år, men så känns det.
  kram

 2. jennifer says:

  jag tycker att du är bäst i hela världen

 3. jennifer says:

  jag lysnar på dig varje dag på datorn

 4. Walentine says:

  hmmm????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *